Työhön Hankintaratas Oy:n palvelukseen?

Olemme kasvava yritys, jonka toiminta-alue on koko Suomi. Olemme alalla omaleimainen toimija siinä mielessä, että asiantuntijoillamme on toimialaosaamista, jonka juridiikan tuntemuksemme ohella tarjoamme asiakkaidemme käyttöön. Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan osaajista, jotka haluavat työskennellä yrityksessämme vaativien julkisten hankintojen kysymysten parissa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä hankintajuridiikan tai kilpailutusprosessien ammattilaiseksi hyvässä ilmapiirissä osaavien kollegojen tuella.

Erityisen kiinnostuneita olemme hakijoista, jotka:

  • omaavat työkokemusta julkisten hankintojen juridiikasta;
  • tuntevat hankinta-asioiden ohella erityisen hyvin jonkin tietyn toimialan (sote, ICT, rakentaminen, liikenne tms.) substanssikysymyksiä;
  • huolehtivat myös kiiretilanteissa siitä, että työmme on tarkkaa ja huolellista;
  • ymmärtävät erinomaisen asiakaspalvelun ja asiakkaan asioiden luottamuksellisen käsittelyn olevan toiminnallemme välttämättömiä.

 

Sinun ei tarvitse välttämättä olla juristi. Hoidamme paljon kilpailutustoimeksiantoja ja kehitysprojekteja, joissa kilpailutuksen käytännön osaaminen ja vahva projektinhallinta riittävät erinomaisesti, tarvitsemasi juridisen tuen saat muilta asiantuntijoiltamme.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme lisää. Laitetaan yhdessä ratas pyörimään ja tarjotaan asiakkaillemme tunnuslauseemme mukaisesti laatua ja tehoa hankintoihin!