Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!

Kiitos, että löysit aikaa pistäytyä verkkosivuillamme! Päätimme kuluneena talvena uudistaa sivustomme ja samalla hioa yritysilmettämme niin, että tiedot palveluistamme ovat entistäkin paremmin asiakkaidemme löydettävissä.

Projektimme toteutti Luova toimisto Visual Friday Jyväskylästä, toivottavasti lopputulos miellyttää silmää. Me olemme tulokseen tosi tyytyväisiä.

Yrityksemme kehittyy, hankintapalveluille on kysyntää

Kalenterivuosi 2022 on käynnistynyt vilkkaasti ja ensimmäiset kolme kuukautta lupaavat toiminnallemme kasvun vuotta. Erityisen ilahtuneita olemme saamistamme kiittävistä asiakaspalautteista. Pyrimme lähikuukausina koostamaan niistä sellaisen yhteenvedon, jota voimme jatkossa käyttää markkinointimme tukena kertoessamme palveluistamme niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaillemme.

Erityisesti palveluissamme on kiitetty:

  • Antin kokemusta hankintayksiköiden toiminnasta, kuinka sen avulla pystymme neuvomaan viranomaisasiakkaitamme löytämään kiireisessäkin tilanteessa toimivat lain mukaiset ratkaisut.
  • Mikon kokemusta joukkoliikenteestä, kuinka sen avulla pääsemme nopeasti käsittelemään itse hankintakysymystä ilman tarvetta syventyä laajemmin liikenteen alan hankintojen peruskysymyksiin.
  • Ripeää ja mutkatonta palveluasennettamme.

 

Alkuvuoden ilahduttavin saamamme sähköpostiviesti kuului näin:

”Kiitos hyvästä palaverista ja asian asiantuntevasta valmistelusta. Asiakaskokemuksemme on ollut oletukseni mukainen, eli erittäin hyvä.”

Näissä merkeissä jatkamme kasvun vuotta 2022!